Advertisement

Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 : Xxglt26cfq7eim : Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).

Αστερασ Τριπολησ Παοκ 2-1 : Xxglt26cfq7eim : Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids).. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο. Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα.

Jpfknhzd5na5dm
Jpfknhzd5na5dm from www.fosonline.gr
Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, ο παοκ παίζει μέσα στην τρίπολη, κόντρα στον αστέρα από την άλλη ο τεχνικός του αστέρα τρίπολης, μίλαν ράσταβατς, ανακοίνωσε αποστολή με τους παπαδόπουλο, τσιφτσή, σουάρεθ, καστάνιο.

Στις 19:30 οι ομάδες αστερασ τριπολησ και παοκ θα κοντραριστούν για τη διοργάνωση σουπερ λιγκ 1 ελλαδα.

Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Σιαμπάνης , καπρέτσος (46′ τζοβάρας), δημητρίου, πολύζος (65′ μίσκοβιτς). Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Πρώτος σκόρερ του δικεφάλου και πρώτος σκόρερ του. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Από τότε ο δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος μετά τον αγώνα του 2018, ο παοκ έπαιξε άλλες τέσσερις φορές στην περασμένη σεζόν με τον αστέρα τρίπολης. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα.

Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Από τότε ο δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 40 αγώνων αήττητος μετά τον αγώνα του 2018, ο παοκ έπαιξε άλλες τέσσερις φορές στην περασμένη σεζόν με τον αστέρα τρίπολης. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Ctb Exudpz88hm
Ctb Exudpz88hm from i1.prth.gr
Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league.

Ατσαλάκωτος έφυγε από την τρίπολη ο παοκ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της super league. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Ματς με φόντο τα playoffs διεξάγεται (19:30) στο θεόδωρος κολοκοτρώνης, με τον αστέρα τρίπολης να υποδέχεται τον παοκ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Πολυτιμότερος παίκτης του παοκ αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

«καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Σημαντική νίκη για τον παοκ με μέτρια εμφάνιση. ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες. Νίκησε εύκολα εκεί που ηττήθηκε τελευταία φορά (vid).

Qa Hb0bfdre3m
Qa Hb0bfdre3m from www.gazzetta.gr
Ο παοκ θέλει τη νίκη και μπορεί να την πάρει απέναντι στον κακό εφετινό αστέρα. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Ο αστέρας τρίπολης ταξίδεψε με πολλές απουσίες για τη θεσσαλονίκη. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα.

Ο παοκ χρειάστηκε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι του, στόχευσε στις μακρινές μεταβιβάσεις, σηκώνοντας τη μπάλα και παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες με βασικό εκφραστή τον λημνιό από τα δεξιά και τον προωθημένο.

Ο παοκ πήρε σκορ και από 4 αυτογκόλ που πέτυχαν ο ντε λούκας της ξάνθης, ο βούκοβιτς του ολυμπιακού, ο τριανταφυλλόπουλος και ο μαρτίνεζ του αστέρα τρίπολης. Ο ρέφερι του συνδέσμου τρικάλων δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι υπέρ του αστέρα στο 31΄ σε ανατροπή του φαρίνια από τον τζαβέλλα, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα. Ο παοκ έκανε το καθήκον του στην τρίπολη και με τον πολωνό… πρίγιοβιτς, κάρολ σβιντέρσκι να σκοράρει και πάλι, κέρδισε τον αστέρα στην τρίπολη με mpv: Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ : Τσιφτσής, assen, ζήσης, παπαγγελής, αντζουλάς, κοντογιαννόπουλος, νικολακόπουλος, νάτσης, συρεγγέλας, απειρανθίτης, μπαστιανός. Ο παοκ δείχνει ανεβασμένος και έχει τις λύσεις να αντεπεξέλθει στις απουσίες και να βγάλει το διπλό σε απόδοση 1.57. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/17/2014 04:00:00 μ.μ. «καμπανάκι» πριν από τον τελικό (video). Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το. Ο παοκ στην τρίπολη γνώρισε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα. Σημαντική νίκη για τους αρκάδες που «βλέπουν» ευρώπη (vids). ⚽ ο αστέρας τρίπολης έχει ανάγκη από βαθμούς και υποδέχεται τον παοκ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες.

Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23' με τον πέλκα παοκ αστερασ τριπολησ. Στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω αεκ :

Posting Komentar

0 Komentar